Draft Quarterly Mtg. Agenda Commissioners' Hearing Room, Okanogan Co. May 3, 2023 10:00 am -3:30 pm

Link: <a href="https://us06web.zoom.us/j/84761855646">https://us06web.zoom.us/j/84761855646</a> Phone: +1 (253) 205-0468 Meeting ID: 847 6185 5646

One-touch Mobile: +12532050468,,84761855646# US

Time	Agenda Topic	Materials
10:00 am (15 min)	Welcome and Introductions —Co-Chair Branch, Okanogan County and Sarah Walker (Facilitator), Upper Columbia Salmon Recovery Board  • Members/ audio check  • Review agenda and meeting objectives  • Regular Business—Branch/ NCWFHC Members  Decision: Approval of May 3, 2023 NCWFHC Quarterly agenda  Decision: Approval of February 1, 2023 Quarterly mtg. summary	Proposed Agenda Draft February 1, 2023 NCWFHC mtg. summary
10:15 am (45 min)	Okanogan-Wenatchee National Forest (OWNF) Updates – OWNF Staff  • Supervisor's Updates—Kristin Bail, Forest Supervisor  • Central Washington Initiative—Kari Grover-Weir, CWI Coordinator  • MVRD Projects—Chris Furr, District Ranger  • Other?  • Discussion, Q&A	
11:00 am (15 min)	Twisp Project Complaint—Sara Ghafouri, AFRC Legal Counsel  Timeline Update Approach Discussion, Q&A	Twisp Schedule
11:15 am (15 min)	Projects Work Group— <i>Tiana Luke/TWS, PWG Co-Chair</i> Mission Implementation Lessons Learned Mtg. Next Steps  Midnight Project Meeting  Discussion, Q&A	
11:30 am (70 min)	LUNCH (on your own)	
12:40 pm (40 min)	Social Perceptions in Chelan Co. Around Wildfire/ Mgmt.—Collen Donovan, Wildfire Research Center (WiRe) and Patty Champ, Research Economist, USFS Rocky Mountain Research Station  • Presentation  • Discussion, Q&A	
1:20 pm (30 min)	<ul> <li>LSRA Current Conditions Report—Kerry Kemp, OWNF Area Ecologist</li> <li>Presentation</li> <li>Next steps in LSRA Assessment update process</li> <li>Discussion, Q&amp;A</li> </ul>	
1:50 pm (10 min)	BREAK	
2:00 pm (60 min)	Final NCW CFLRP Monitoring Plan—Kemp  Presentation SWERI Survey Reminder Discussion, Q&A	

Draft Quarterly Mtg. Agenda Commissioners' Hearing Room, Okanogan Co. May 3, 2023 10:00 am -3:30 pm

Time	Agenda Topic (Steering Committee)	Materials
3:00 pm	OWG Update—Lloyd McGee/ TNC, OWG Chair	
(15 min)	10 <sup>th</sup> Anniversary Event and Field Tour	
	Discussion, Q&A	
3:15 pm	Roundtable Sharing—NCWFHC Members	
(10 min)		
3:25 pm	Wrap-up and Next Steps—Co-Chair Branch, Walker	
(5 min)		
3:30 pm	Adjourn— <i>Co-Chair Branch</i>	

The next Steering Committee meeting is planned for Wednesday, June 3, 2023, 1:00pm-3:30pm

The next Quarterly meeting is planned for Wednesday, August 2, 2023, 10:00am-4:00pm