DRAFT Steering Committee Agenda Remote Access/Conference Call April 5, 2023 1:00 pm -3:30 pm

Link: https://us06web.zoom.us/j/89547974422?pwd=R2l1blE0aWFibUgrSnJZVGs5Tmw4QT09

**Phone:** 1 253 205 0468 US **Meeting ID:** 895 4797 4422 **Passcode:** 575098

## General Steering Committee (SC) Meeting: 1:00 pm-1:40 pm

- Participation by SC Members (one voice-vote per Member), OWNF staff and other Invitees
- Listen-Look access open to all public (remote or in-person)

## Steering Committee Business: 1:45 pm-3:30 pm

- SC Members and any Invitees with SC business
- Access limited to SC Members and Invitees
- Invitees excused for the remainder of the meeting after conversation with the SC

Time	Agenda Topic	Materials
1:00 pm (10 min)	Welcome—Co-Chair Anderson, TWS and Ryan Niemeyer (Facilitator), Upper Columbia Salmon Recovery Board  • Steering Committee Member Intros/ Audio Check  • Review agenda and meeting objectives	Proposed Agenda
	<b>Decision:</b> Approval of April 5, 2023 SC agenda <b>Decision:</b> Approval of March 1, 2023 SC meeting summary	Draft March 1 SC meeting summary
1:10 pm (30 min)	Okanogan-Wenatchee National Forest (OWNF) Updates – OWNF Staff  • CFLRP Monitoring Proposal, SWERI Survey—Kerry Kemp, Area Ecologist  • LSRA General Updates—Kemp  • CWI—Meg Trebon, CWI Planning Coordinator  • Discussion, Q&A	OWNF Updates Sheet
1:40 pm (5 min)	BREAK  ** END GENERAL STEERING COMMITTEE MTG **	
1:45 pm (15 min)	May 23 Field Trip/ 10-year Event—Co-Chair Anderson, SC and Invitees  Update—Lloyd McGee/ TNC and Nicole Jordan/ UCSRB	
2:00 pm (5 min)	Monitoring & Adaptive Management Work Group Formation—Co- Chair Anderson and SC  Update on Charter Development—Matt Danielson/ CNW	
2:05 pm (20 min)	<ul> <li>Projects Work Group Update—Co-Chair Anderson and SC</li> <li>Mission Implementation Lessons Learned mtg.—PWG Co-Chairs         Anjolene Ngari/ Hampton Lumber, Tiana Luke/TWS</li> <li>Discuss Other Upcoming Project Needs—Steering Committee</li> <li>Discuss Need to Sustain Midnight subgroup—Steering         Committee</li> <li>Other?</li> </ul>	
2:25 pm (20 min)	<ul> <li>Governance Subgroup—Co-Chair Anderson and SC</li> <li>Proposed SOW for SNW support to NCWFHC—Tiana Luke/TWS</li> <li>Discussion, Next Steps—Steering Committeenee</li> <li>Other Items?</li> </ul>	Draft SOW for SNW

Time	Agenda Topic	Materials
2:45 pm	Building Forest Partnerships (BFP) grant—Co-Chair Anderson, SC and	
(20 min)	Invitees	
	Discuss UCSRB Investment and Interest in NCWFHC Fiscal	
	Sponsorship—Amanda Ward, Executive Director	
	Discuss Timeline and Process for DNR BFP Proposal	
	Preparation— <i>Steering Committee</i>	
	Other?	
3:05 pm	ID/ Prioritize May 3 Quarterly Topics—Co-Chair Anderson and SC	
(15 min)	Wildfire Research Center Presentation on Wildfire/ Social Survey	
	Results of Chelan County Stakeholders (confirmed)	
	Fire Severity and Climate Change Presentation by Kerry Kemp	
	Presentation on OWNF-NCWFHC CFLRP Monitoring Proposal	
	Briefing on Twisp Complaint	
	Chelan County Forest Products Campus development	
	Other?	
3:20 pm	SC Decision Requests—Co-Chair Anderson and SC	
(10 min)	Approve SOW for SNW support to NCWFHC	
	Approve UCSRB Applying for 2023-2025 DNR Building Forest	
	Partnerships Funds on behalf of NCWFHC	
3:30 pm	Wrap-up and adjourn – Co-Chair Anderson	

The next Steering Committee meeting is planned for Wednesday, June 7, 2023, 1:00pm-3:30pm

The next NCWFHC Quarterly meeting is planned for Wednesday, May 3, 2023, 10:00am-4:00pm at the Okanogan County Commission Hearing Room in Okanogan, WA