

Link: https://meet.goto.com/899272549 Phone: +1 (646) 749-3122 Access Code: 899-272-549

One-touch: +16467493122,,899272549#

## General Steering Committee (SC) Meeting: 1:00 pm-1:55 pm

- Participation by SC Members (one voice-vote per Member), OWNF staff and other Invitees
- Listen-Look access open to all public (remote or in-person)

## Steering Committee Business: 2:00 pm-3:30 pm

- SC Members and any Invitees with SC business
- Access limited to SC Members and Invitees
- Invitees excused for the remainder of the meeting after conversation with the SC

Time	Agenda Topic	Materials
1:00 pm (10 min)	<ul> <li>Welcome and Introductions –<i>Co-Chair Anderson, TWS and Sarah</i></li> <li><i>Walker (Facilitator), Upper Columbia Salmon Recovery Board</i></li> <li>Steering Committee representatives/ audio check</li> <li>Review agenda and meeting objectives</li> <li><i>Decision:</i> Approval of March 1, 2023 SC agenda</li> <li><i>Decision:</i> Approval of January 4, 2023 SC meeting summary</li> </ul>	Agenda January 7 SC meeting summary
1:10 pm (45 min)	<ul> <li>Okanogan-Wenatchee National Forest (OWNF) Updates – OWNF Staff</li> <li>CFLRP Monitoring Proposal update – Kerry Kemp, Area Ecologist</li> <li>National CFLRP survey <ul> <li>Request for participation, input on supplemental questions</li> <li>Next steps and timelines</li> </ul> </li> <li>Central Washington Initiative—Kari Grover-Weir, CWI Coordinator</li> <li>UWPP consultation update—Andy Hart, Planning Officer</li> <li>New OWNF Partnership Coordinator—Victoria Wilkins, PAO and Seth Kammer</li> <li>Coordination for upcoming Chief's visit—Wilkins</li> <li>Discussion, Q&amp;A</li> </ul>	SWERI Summary OWNF Summary
1:55 pm	BREAK	
(5 min)	** END GENERAL STEERING COMMITTEE MTG **	
2:00 pm (20 min)	<ul> <li>Input on 10-year Anniversary Event—Co-Chair Anderson, Steering Committee and Invitees</li> <li>Planning Update—Lloyd McGee/TNC and Nicole Jordan/UCSRB</li> <li>Coordination with Chief's visit—Mike Anderson/TWS</li> <li>Member support/roles/next steps</li> </ul>	
2:20 pm (20 min)	<ul> <li>Forest Restoration Strategy—Co-Chair Anderson and Steering Committee</li> <li>Follow-up on FRS Recommendations, transmittal framing <ul> <li>Science Team formation</li> <li>Aquatics integration</li> <li>Other?</li> </ul> </li> </ul>	



Time	Agenda Topic (Steering Committee)	Materials
2:40 pm	Monitoring & Adaptive Management—Co-Chair Branch and Steering	
(20 min)	Committee	
	Update on Charter development— <i>Matt Danielson, CNW</i>	
	Additional items?	
3:00 pm	Governance Subgroup—Co-Chair Branch, Steering Committee,	
(20 min)	Invitees	
	General updates—Brandon Rogers/Yakama Nation	
	In-person Steering Committee meetings—Lorah Super/ OCD	
	<ul> <li>Overview: DNR Building Forest Partnerships grant—Sarah Walker/ UCSRB</li> </ul>	
3:20 pm	SC Decision Requests—Co-Chair Branch and Steering Committee	
(10 min)	Approve NCWFHC participation in CFLRP survey, any next steps	
3:30 pm	Wrap-up and adjourn – Co-Chair Branch	

## The next Steering Committee meeting is planned for Wednesday, April 5, 2023, 1:00pm-3:30pm

The next NCWFHC Quarterly meeting is planned for Wednesday, May 3, 2023, 10:00am-4:00pm at the Okanogan County Commission Hearing Room in Okanogan, WA