

Link: https://meet.goto.com/899272549 Phone: +1 (646) 749-3122 Access Code: 899-272-549

One-touch: +16467493122,,899272549#

General Steering Committee (SC) Meeting: 1:00 pm-2:25 pm

- Participation by SC Members (one voice-vote per Member), OWNF staff and other Invitees
- Listen-Look access open to all public (remote or in-person)

Steering Committee Business: 2:30 pm-4:00 pm

- SC Members and any Invitees with SC business
- Access limited to SC Members and Invitees
- Invitees excused for the remainder of the meeting after conversation with the SC

Time	Agenda Topic	Materials
1:00 pm (10 min)	 Welcome and Introductions –<i>Co-Chair Chris Branch, Okanogan Co.</i> <i>Commission and Sarah Walker (Facilitator), Upper Columbia Salmon</i> <i>Recovery Board</i> Steering Committee representatives/ audio check Review agenda and meeting objectives <i>Decision:</i> Approval of January 4, 2023 SC agenda <i>Decision:</i> Approval of December 7, 2022 SC mtg. summary 	Agenda December 7 SC meeting summary
1:10 pm (20 min)	 Okanogan-Wenatchee National Forest (OWNF) Updates – OWNF Staff CFLRP Annual Report to R6; Monitoring Proposal development – <i>Kerry Kemp, Area Ecologist, OWNF-SO</i> Central Washington Initiative—<i>Kari Grover-Weir, OWNF-SO</i> Twisp Project Complaint—<i>Colleen Malaney, Acting Partnership Coordinator, OWNF-SO</i> Primary OWNF Point of Contact and collaboration products— <i>Malaney</i> 	CFLRP FFY22 Annual Report
1:30 pm (45 min)	 Presentation of FRS Review Final Report – Bill Gaines, Conservation Science Institute; Kemp Review recommendations and discuss next steps 	FRS Review Final Report
2:15 pm (15 min)	Presentation on Mission Project Monitoring – OWNF staff	
2:30 pm	** END GENERAL STEERING COMMITTEE MTG ** SC Business Follows After 5 Minute Break	



Time	Agenda Topic (Steering Committee)	Materials
2:35 pm	Monitoring and Adaptive Management Work Group Formation— <i>Co-</i>	
(25 min)	Chair Branch and SC Members	
	 ID interim lead, discuss steps to develop Charter, objectives, etc. OWNF staff role, participation request 	
	 Immediate need: input to CFLRP monitoring subcommittee; 	
	OWNF proposal due in April to R6; other?	
	Longer-term needs: contracted support, other?	
	Additional items?	
3:10 pm	Twisp Complaint—Co-Chair Branch and SC Members	
(15 min)	Flesh-out next steps	
3:25 pm	SC Decision Requests—Co-Chair Branch and SC Members	Aquatic FRS
(20 min)	 Approval of Aquatic Recommendations for FRS 	Recommendations
	Approval of NCWFHC Letter of Support for UWPP	Draft Letter-UWPP
3:45 pm	Prioritize February NCWFHC Quarterly Meeting Topics—Co-Chair	List of Potential
(10 min)	Branch and SC Members	Topics
3:55 pm	Other	
(5 min)	• NW Forest Plan Advisory Committee – <i>Mike Anderson, TWS; SC</i>	
4:00 pm	Wrap-up and adjourn – Co-Chair Branch	

The next Steering Committee meeting is planned for Wednesday, March 1, 2023, 1:00pm-3:30pm

The next NCWFHC Quarterly meeting is planned for Wednesday, February 1, 2023, 10:00am-4:00pm